TYTTÖ JA HUILUHALTIATAR

Voit katsoa musiikkiteatteriesitysten perustiedot musiikkiteatteriesitysten pääsivulta:

Kenelle? Missä? Mitä?

Liisa on viisivuotias tyttö ja asuu vanhempiensa kanssa. Liisa viettää tavallista tytön elämää leikkien, laulaen ja opetellen asioita. Joskus tulee ”tenkkapoo” ja jokin arjen asia ei ota sujuakseen tai aiheuttaa ikävän tilanteen. Huiluhaltiatar saapuu paikalle ja yllättäviä asioita alkaa tapahtua. Miten Liisa selviää uusista haasteista ja miten hänen tunteensa myllertävät uuden oppimisen edessä? Kuinka huiluhaltiattaren toimet ripottelevat taikapölyä ympärilleen? Ja mitä siitä seuraa?

Interaktiivinen musiikkiteatteriesitys kertoo lapsen tavasta kohdata arjen tilanteita, esimerkiksi uuden oppimista. Sadun teema antaa vaivihkaa vastauksia näihin vahvistaen yrittämistä, asiaan uskomista ja vähän kerrallaan opettelemista. Tyttö ja huiluhaltiatar -musiikkiteatteriteatteriesitys käsittelee tunteita tarjoten lapselle samaistumiskohteen Liisan kautta ja opettavan näin myös erilaisten tunteiden kuulumisesta elämään.

Liisa, tuo iloinen ja temperamenttinen tyttö tuo lapsen näkökulman esitykseen ja huiluhaltiattaren liihotellessa paikalle hopeisen soittimensa kera, löytyy taikaa, jota saattaa päästä kokemaan jokainen omassa elämässään.

Musiikki: Laulut sävellys ja sanoitus Tuuli Paasolainen

Musiikkiteatteriesityksen idea, käsikirjoitus ja toteutus: Tuuli Paasolainen

Esiintyjä: Tuuli Paasolainen

Ikäsuositus: 0-8-vuotiaat, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita esitykseen.

Yleisöä: max 120

Kesto: 40 min.

Esitys sopii hyvin monenlaiseen eri tilaan, eikä vaadi mittavia järjestelyjä, eikä erikoisvalaistusta tai -tekniikkaa.

KATSO MYÖS MUUT TEATTERIESITYKSET:

Ota yhteyttä -osioon tästä!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close