KIRJAT JA CD-LEVYT

musiikki-iloa kymmenen kiloa kirjaMusiikki-iloa kymmenen kiloa (2015) kirja & cd

Tämä kirja on jatko-osa Pienestä laulusta iso ilo –kirjalle ja toimii mainiosti myös omana kokonaisuutena. Kirja on suunnattu kaikille lapsiryhmissä (0-8-v.) työskenteleville. Se tuo selkeästi esille vuorovaikutuksen ja osallisuuden tärkeyden lapsen kehittymisen kannalta ja ottaa edellisen kirjan tavoin voimakkaasti kantaa sen puolesta kuinka jokainen voi ottaa musiikin mahdollisuudet käyttöönsä lapsiryhmässä työskennellessään. Kirjassa on tietoa uusimmista tutkimuksista, jotka osoittavat musiikin lisäävän osallisuutta, yhteisöllisyyttä sekä vuorovaikutusta lapsiryhmissä.

Kirjan sisältö:

 • tekemiäni lastenlauluja, jotka löytyvät pianonsoiton säestyksellä laulettuina kirjan cd-levyltä, laulujen yhteydessä leikki- ja soittoehdotuksia
 • liikuntamusiikkeja ohjeineen esimerkiksi vastakohtaparien kokemiseen ja  opettelemiseen kirjan cd-levyllä (hidas-nopea, alhaalta-ylös, kiihtyen-hidastuen, liike-pysähdys jne.). Lisäksi vinkkejä liikuntamusiikkien muista käyttömahdollisuuksista.
 • innostavia pedagogisia leikkejä myös rytmisoittimilla toteutettavaksi
 • tavallisia satuja, soitinsatuja sekä äänenavaus- ja liikuntasatuja
 • loruja
 • vinkkejä siitä, miten kirjan eri elementeistä voidaan jouhevasti yhdistää toimivia, pedagogisia kokonaisuuksia lapsiryhmälle
 • kirjassa on myös luku, jossa avataan vuorovaikutusasioita lapsen näkökulmasta. Tämän luvun asiat soveltuvat hyvin alustukseksi esimerkiksi vanhempainilloissa.
 • kirjasta löytyy kuvia innostavista rytmisoittimista nimineen

Kirjan laulujen ja lorujen teemoissa on huomioitu monenlaisia käyttötarkoituksia. Kirjasta löytyvät mm. Odotuslaulu, Tunnelaulu, Siivousloru sekä Voimaloru itsetunnon vahvistamiseen. Materiaali on helposti omaksuttavaa ja kannustaa käyttäjäänsä kokeilemaan rohkeasti kirjan monipuolisia vaihtoehtoja.

TILAAMINEN

Katso tilausohjeet Pienestä laulusta iso ilo -kirjan esittelyn jälkeen.

tuulin pienestä laulusta..kirjaPienestä laulusta iso ilo (Printel, 2009), kirja & cd

Ensimmäinen tekemäni kirja ja siihen kuuluva cd-levy on suunniteltu lasten kanssa työskenteleville aikuisille avuksi ja innostukseksi lasten kanssa musisoimiseen. Kirjan käyttäminen on selkeää ja helppoa ja se onnistuu, vaikka ei tuntisi musiikkia omaksi vahvuusalueekseen. Kirja sisältää materiaalia 0-8-vuotiaiden kanssa työskenteleville.

Kirjan sisältö:

 • tekemiäni lastenlauluja, loruja ja soitinsatuja
 • rytmisoitinleikkejä, joissa selkeät ohjeet ja musiikkikasvatuksellinen tavoite
 • käytännönläheistä asiaa lapsiryhmän kanssa musisoimisesta
 • asiaa lasten kannustamisesta ja turvallisista rajoista
 • sisältää cd-levyn, jossa laulut laulettuna pianonsoiton säestyksellä

Kaikissa lauluissa ja loruissa on kehosoitin,- rytmisoitin,- ja liikuntaehdotuksia. Kirja kannustaa myös omiin oivalluksiin oman lapsiryhmän kanssa toteutettavaksi. Lauluja löytyy jokaiseen vuodenaikaan sekä eläinteemoihin unohtamatta mukavia laululeikkejä.

KIRJOJEN JA CD-LEVYJEN TILAAMINEN

Kirjat & cd-levyt ovat myynnissä minulla ja tilaaminen on helppoa.

 • Kunnat, kaupungit, seurakunnat ja muut vastaavat:

Tilaukset puhelimella, sähköpostilla ja OTA YHTEYTTÄ -osion lomakkeen kautta, normaali laskutuskäytäntö.

 • Yksityiset tilaajat:
 1. Tee tilaus lähettämällä toimitusosoite (+ laskutusosoite jos eri) ja tilattavan kirjan nimi + kappalemäärä sähköpostiini tai OTA YHTEYTTÄ -osion lomakkeen kautta. (Annan infoa myös puhelimitse.)
 2. Saat laskun sähköpostiisi.
 3. Kirja(t) lähetetään heti, kun suoritus näkyy tilillä.

HINTATIEDOT:

Musiikki-iloa kymmenen kiloa –kirja & cd tai Pienestä laulusta iso ilo -kirja & cd

38,50 eur + alv 10% = 42,35 eur /kpl (+ toimituskulut 7 eur)
Musiikki-iloa kymmenen kiloa -kirja & cd nyt myös Booky.fi ja Kirjavälitys Oy valikoimassa sekä Levytukku Oy:n liikkeessä Vuorikatu 4, Helsinki tai nettikaupassa http://www.levytukku.fi .

tuulin laula lelut..kirjaLaula lelut laatikkoon (Nemo, 2016) kirja & cd

Perheiden oma laulukirja & cd ”Laula lelut laatikkoon” on saatavilla kirjakaupoissa kautta maan. Tämä kirja on suunnattu lapsiperheille ja siihen on koottu aikaisemmista kirjoistani suosituimmat lastenlaulut, joita monet lapset jo laulavat päiväkodissa. Kirjassa on lisäksi paljon pieniä esimerkkejä, miten musiikki voi tuoda iloa ja helpotusta lapsiperheen arkeen. Kirja on Kustannusosakeyhtiö Nemon kustantama ja sen on kuvittanut Erika Kallasmaa.

TIETOA KIRJASTA:

http://nemokustannus.fi/kirjat/laula-lelut-laatikkoon-laululeikkeja-arjen-iloksi-ja-avuksi/

Lisätietoa liittyen kaikkiin kirjoihin Tuulilta:

Ota yhteyttä -osiosta tästä!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close