PIENESTÄ LAULUSTA ISO ILO-KOULUTUKSET

Voit katsoa musiikkikasvatuskoulutusten pääsivulta yleistiedot koulutuksista:

Kenelle? Missä? Miten?

Pienestä laulusta iso ilo -koulutuksessa perehdytään Tuulin luomaan musiikkimateriaaliin lapsille; lauluihin, loruihin, soitinsatuihin, sekä hauskoihin ja osallistaviin rytmisoitinleikkeihin. Materiaali on helposti lähestyttävää ja lasta innostavaa.

Asia-osuudessa keskeisiä asioita ovat luovuuden tukeminen, kannustaminen, lapsen kohtaaminen ja vuorovaikutus ryhmässä. Pienestä laulusta iso ilo on nimensä mukainen koulutus, joka innostaa aikuisen toimimaan musiikillisesti lapsiryhmänsä hyväksi ja kannustamiseksi.

Pienestä laulusta iso ilo -koulutuksessa huomataan osallisuuden vahvistamisen ryhmässä olevan helppoa, kun lähdetään pienestä liikkeelle ja otetaan haastetta mukaan vähitellen kun ryhmän taidot karttuvat.

Käytännönläheisen materiaalin ansiosta koulutus vahvistaa myös työyhteisön vuorovaikutustaitoja tuoden iloa mukanaan. Koulutuksen muun annin lisäksi saadaan bonuksena aimoannos työhyvinvointia lisääviä elementtejä. Tämän vuoksi koulutusta on tilattu myös työhyvinvointi-iltoihin. Muutkin ammatinharjoittajat kuin varhaiskasvatuksessa työskentelevät, ovat osallistuneet koulutukseen ( esim. apteekkarit, sinfoniaorkesterin muusikot, kirjastojen työntekijät, diplomi-insinöörit ja tutkijat, ikäihmisten kanssa työskentelevät, taideopettajat jne.)

Millainen on hyvä koulutuksen kesto?

Aineistot ovat mitoitettu koko päivän koulutuksen mukaan. Tällä tavoin asiasisältö ja käytännön tekeminen jäsentyvät sopiviksi kokonaisuuksiksi oppimisen kannalta. Koulutuksen voi toteuttaa hyvin myös kahdessa puolen päivän jaksossa esimerkiksi vuoden välein.

Pienestä laulusta iso ilo (1+2 ) = koko päivän koulutus

  • Kesto 6-7 h
  • Monipuolinen ja kattava paketti, sisältäen 1 ja 2 -koulutuksen kaikki elementit, asiat ja toiminnot

Pienestä laulusta iso ilo 1 = puolen päivän koulutus

  • Kesto: 3 h
  • Pään avaus yllä esitetyille asioille. Tässä koulutuksessa päästään jo hyvin vauhtiin!

Pienestä laulusta iso ilo 2 = puolen päivän koulutus

  • Kesto: 3 h
  • Syvennetään ensimmäisessä koulutuksessa käytettyjä elementtejä, opitaan uusia leikkejä ja lauluja, sekä lavennetaan ensimmäisessä koulutuksessa käytyä asiapuolta.

KATSO MYÖS MUUT KOULUTUKSET:

Ota yhteyttä -osioon tästä!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close