MUSIIKKIKASVATUS-KOULUTUKSET

Kenelle koulutukset ovat suunnattu?

Kaikille alle 8-vuotiaiden lasten kanssa työskenteleville aikuisille; päiväkodin henkilöstö, ryhmä- ja perhepäivähoitajat, leikkipuistojen ohjaajat, seurakuntien lapsityöntekijät, kirjastojen henkilöstö, 1.-2.-luokkien opettajat jne.

Koulutukseen osallistuvan ei tarvitse tuntea musiikkia omaksi vahvuusalueekseen!

Missä koulutuksen voi toteuttaa?

Voit tilata koulutuksen omalle ryhmällesi ja koulutus pidetään tilaajan osoittamassa sopivassa paikassa. Koulutustilaksi sopivat hyvin esimerkiksi juhlasalit, jumppasalit, luokkahuoneet ja auditoriot. Mitään erikoisvaatimuksia käytettäville tiloille ei ole. Koulutuksen voi myös tilata useampi yksikkö/yhteistyötaho yhdessä.

Miten koulutus  toteutetaan?

Koulutuksissa asiaosuus ja käytännön tekeminen vuorottelevat sujuvasti. Puuduttavia teoriakokonaisuuksia ei ole tiedossa. Asiaosuus on hyvin käytännönläheistä musiikkipedagogiaa sekä lapsen kohtaamiseen liittyvää kasvatusmateriaalia. Yhdessä tehty ja koettu tekeminen siirtyy jouhevasti mukana arjen työhön.

Koulutuksen voi tilata vaikkapa 200 tai jopa 500 osallistujalle ja silti käytännönläheisyys säilyy! Toki myös pienemmille ryhmille (esim.10-80 osallistujaa). Osallistujamäärältään pienin koulutukseni on ollut viidelle henkilölle suunnattu koulutus.

MINKÄLAISIA KOULUTUKSIA VOI TILATA? Klikkaa alta:

 

Ota yhteyttä joko nettisivujeni ”Ota yhteyttä” -osion kautta, sähköpostitse,puhelimella tai Facebook-sivujeni välityksellä.

tuulin koulutukset

Kuva: Liisa Nykänen / Alasatakunta

TallennaTallenna

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close