MEGAMUSKARI

tuulin muskarilaisia

Megamuskari on suunnattu 0-7-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen/aikuisten kanssa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan. Minä toimin megamuskariopena  ja pianistina loihtii pianisti-säveltäjä Sergei Sokolov ihanat sävelmät rikastuttamaan tunnelmaa.

Megamuskari kestää 30-45 minuuttia ja sisältää kaikille tuttuja lastenlauluja, sekä säveltämiäni pieniä lauluja joihin pääsee helposti mukaan, vaikka niitä ei olisi aikaisemmin laulanutkaan. Megamuskarissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, liikutaan ja soitetaan ainakin kehosoittimia. Minulla on aina mukana myös poikkihuilu, jonka satumaisesta soinnista nauttivat niin vauvat kuin kouluikäisetkin.

Megamuskari sopii mainiosti Kulttuurikeskuksiin, kirjastoihin, lasten tapahtumiin ja ihan minne vaan mihin halutaan iloista mutta korkeatasoista lasten musiikkimeininkiä! Isossa jättipiirissä voi olla jopa 120 osallistujaa. Megamuskarikonsertissa enemmänkin, riippuen tilasta.

Megamuskarin voi helposti myös yhdistää eri teemoihin, tilaajalla ollessa toiveita tai ideoita jostain tietystä aihepiiristä. Suunnittelen ja keskustelen mielelläni eri kokonaisuuksista ja ajatuksista. Esimerkiksi on mahdollista tilata Megamuskari, jossa lauletaan suomenkielisten laulujen lisäksi myös ruotsinkielisiä lastenlauluja ja puhutaan hiukan myös ruotsia.

Kesto: 30-45 min

Ikäsuositus: 0-7-vuotiaat yhdessä aikuisen/aikuisten kanssa. Kaikenikäiset tervetulleita mukaan!

Osallistujamäärä: max 120, mutta Megamuskarikonsertissa enemmänkin.

Ota yhteyttä -osioon tästä!

tuuli ja sergei

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close