HINNI-HIIREN OMAOMA-PÄIVÄ

Vähäsanainen, interaktiivinen musiikkiteatteriesitys

Hinni-Hiiri soittaa kavereilleen ja toivoo saavansa leikkiseuraa. Kukaan ei ehdi kuitenkaan leikkimään hänen kanssaan! Tulossa siis tylsä päivä… vai onko sittenkään?

Vuorovaikutteinen, vähäsanainen musiikkiteatteriesitys Hinni-Hiiren omaoma-päivästä ja siitä kuinka yksinkin voi keksiä kaikenlaista hauskaa.

Esityksen kuluessa yleisö saa osallistua pienien laulujen laulamiseen, loruttelemiseen, kehosoitinten soittamiseen ja liikkumiseen sekä tutustua hauskoihin rytmisoittimiin, kanteleeseen ja poikkihuiluun yhdessä uteliaan ja innokkaan Hinni-Hiiren kanssa.

Kieli: suomi-englanti TAI suomi-ruotsi. Esityksen seuraaminen ei vaadi suomen-, englannin- tai ruotsinkielen taitoa.

Ikäsuositus: 0-7-v. aikuisen kanssa

Kesto max: 40 min.

Esiintyjä: Tuuli Paasolainen

Suositus:

”Olen nähnyt Tuuli Paasolaisen suunnitteleman ja esittämän musiikkiteatteriesityksen ”Hinni-Hiiren Omaoma-päivä” hänen esitteässään sitä lapsille vanhempineen.

Tarina tutustuttaa lapset energisellä ja innostavalla tavalla erilaisiin soittimiin ja kannustaa heitä siihen, että joskus yksinkin on ihan kiva leikkiä, kunhan käyttä mielikuvitustaan.

Lapset ja myös aikuiset seurasivat herkeämättä tarinaa ja lauloivatkin ja tanssivatkin mukana. Esitys loi miellyttävän yhteisen hetken sekä lapsille että heidän vanhemmilleen.

Musiikin innostavaa voimaa kannattaa välittää laajemminkin. Tuuli Paasolaisen viehättävä esitys tekee sen omalla valoisalla ja energisellä tavallaan.”

Mari Rantasila- näyttelijä, ohjaaja, laulaja/ lauluntekijä, TeM

KATSO MYÖS MUUT MUSIIKKITEATTERIESITYKSET:

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close